Kathy / Shelty                             Jari / Shelty

Vanaf 19 maart 2004 zat Kathy bij Jari , helaas is deze zwangerschap van Kathy niet goed gegaan.Met dwangvoer heb ik geprobeerd haar weer te laten eten.

9 mei 2004 : Ze heeft een zwangerschapsvergiftiging opgelopen en heeft bij de dierenarts antibiotica gekregen en vitamine B12 om de eetlust op te wekken.........

12 mei 2004 : om 11 uur afspraak gemaakt in het dierenziekenhuis in Rotterdam, na wat telefoontjes te hebben gepleegd en nog wat meer info te hebben gezocht op internet.

In eerste instantie werd er vanuit gegaan dat de jongen het niet zouden overleven, er zat een grote kans in dat dit in haar geval toch nog goed kan (let wel: KAN) blijven gaan, het advies is mij nu gegeven om haar zelf vocht/vitamines/glucose toe te dienen via infuus en zoveel mogelijk dwangvoer te geven....Science recovery en Nutrilon Soja....(en het dwangvoer was in haar geval ook echt dwangvoer)

Tot 13-5-2004 's-avonds heb ik leven gevoeld bij haar......

14-5-2004 : Vandaag besloten in het dierenziekenhuis  dat ze een keizersnee krijgt en ook meteen gesteriliseerd wordt....Ze moet een nachtje blijven en als alles beter gaat mag ze weer naar huis.

Ze had 4 dode jongen in zich, 3 zwart/wit en 1 bruin/wit. De reden van de vergiftiging was niet met zekerheid te zeggen maar ze had wel een flinke baarmoederontsteking.

 

HELAAS zijn KATHY en haar kindjes OVERLEDEN EN OVER DE REGENBOOGBRUG GEGAAN...........

14-5-2004

 

nedstatbasic - free web site statistics personal homepage website counter